Thursday, 15 June 2017

5 gaya Shawl Stellina by Rizman Ruzaini

Nana nak share lagi gaya shawl by Rizman Ruzaini ni. Kali ni Shawl Stellina plak. Glamour tudung ini untuk digayakan ketika hari raya! Gojes! Exclusive sangat.

Ni dia gaya shawl untuk Shawl Stellina ya.

1. Gaya Pertama



2. Gaya Kedua


3. Gaya Ketiga


4. Gaya Keempat


5. Gaya Kelima


Shawl Stellina ni datang dengan 6 warna jugak.
1. Shocking Pink
2. Royal Blue
3. Deep Purple
4. Royal Orange
5. Red
6. Emerald Green




Harga bagi Stellina Shawl ;

Ahli : RM299
Bukan Ahli : RM359

Limited Stock 

Nana : 019.7540610

Kurus dan Sihat dengan Premium Beautiful


Ni testimoni terbaru nana sendiri pakai Korset Premium Beautiful. Bukan sahaja dapat pakai baju lama, tapi badan nampak lebih kemas, nampak lebih muda (puji diri sendiri) hahaa. Selain tu, pinggang tak sakit dan perut kempis tau.

Sangat Suka. itulah prempuan kan. Memang tak lari nak nampak cantik plus pakai korset ni, badan kita sihat tau. Biasa kalau kita nampak orang kurus , mesti sebab dai sakit. Tapi pakai je korset ni pasti Kurus secara sihat. Alhamdulillah .



1. Pn. Kamalia dari Batu Pahat Johor, 35 Tahun.

Mengalami masalah tiada punggung yang menarik walaupun kurus. Hanya pakai Premium Beautiful  5 minit sahaja, Punggung melentik macam anak dara even she have 2 children already. Best kan?


2. Cik Hajar dari Sabah, 25 Tahun 

Mengalami masalah Perut Buncit walaupun badan dia kurus. Once dah pakai Korset Premium Beautiful ni, terus cantik badan macam barbie doll tau.



3. Cik Latifah, dari Melaka, 22 tahun.

Masih lagi anak dara tapi ada masalah sakit pinggang, bongkok  dan tiada body shapping. Alhamdulillah berkat hanya memakai korset Premium Beautiful sahaja dapat merawat sakit pinggang, badan kembali sihat and she get her body shapping!




Mesti korang tertanya- tanya camne nak dapatkan korset ni kan?

Nak pakai korset ni memang kena amik ukuran sebab korset ni Special. Size tu memang special untuk badan korang je. Camne nak amik ukuran, boleh whatapp nana
 019.7540610.



5 Gaya Shawl Essential by Rizman Ruzaini

Assalamualaikum....

Lama nana tak update blog kan sebab busy sikit sepanjang Ramadhan ni. Maaf ya. Nak share sedikit antara 5 gaya product terbaru SHOM yang kini telah berkolaborasi dengan Rizman Ruzaini.

Pereka Fesyen Terkemuka pun sangat yakin nak buat business dengan SHOM tau. Yang paling menarik pakai Tudung dapat bonus!

1. Gaya Pertama 




2. Gaya Kedua 

3. Gaya Ke3


4. Gaya keEmpat 



5. Gaya Ke 5



Model ini menggayakan warna shawl Nude . Memang sesuai dengan semua baju kaler ni kan? Oh ya, jangan tak tahu, beli shawl Rizman Ruzaini ni dapat FREE Brooch tau.





Best kan pakai tudung , bukan sahaja dapat FREE Brooch, tapi dapat lagi Bonus. Rugi tak grab.

Shawl Essential ni datang dengan 6 warna sahaja. 

1. Mint Green 
2. Red
3. Sky Blue
4. Pale Pink
5. Pale Purple
6. Nude






Harga untuk satu tudung ni hanya RM179 sahaja! Nak less, bole grab discount Card. 

Boleh whatapp/ telegram/ we chat nana 
019.7540610

Monday, 13 February 2017

ROAD SHOW SELATAN

Assalamualaikum semua...

Nana nak share pagi ni,25 Februari ni kami akan adakan road Show untuk Warga JB tau...

Kami akan share how to make income 4 figure setiap bulan....mahsyukk weiii....

so, pada yang tercari2 peluang untuk bisnes, save the date 

25 FEBRUARI 2017 
 SABTU
2.00 PTG
DESA CEMERLANG



PERCUMA!!!!!!

WHATAPP / SMS 019.7540610


Saturday, 7 January 2017

DIAMOND NIGHT JUNE 2016

Tahun ni dua kali pentas diamond bergegar..... mana tak nya, bila product senang terjual, maka memang MUDAH sangat nak NAIK PANGKAT!!!


bayangkan yang naik pentas Diamond ni, terkumpul point je dah 180,000 & 720,000...
ishk, memang rasa tak percaya kan...tapi itulah hakikatnya...



Inilah kumpulan Kami.. Mardhatillah Millenium Generation... ( MMG)



Majlis UlangTahun Company ke 24

Hari ni nak share gambar sekitar majlis Ulang Tahun SHOM yang ke 24


Masa ni baru gerak dari Tol Kulai jam 8 pagi...


Hahaaa... ambil nombor tempat parking sebab nak balik nanti senang...ekekee...tak sesat...


Merah Menyala...hihihiii



Bergambar bersama CDM Hajah Hamisah &CDM Chan



Tu dia bukti syarikat yang betol-betol kukuh...
Product Terbaru dari Sahajidah Haio
Minuman N'licious... Minuman Buah - buahan



Ketika di dalam dewan...




Live Show dari Penyanyi Ayda Jebat 



Berakhirnya Majlis Malam itu,nana rasa seronok sangat sebab bayaran tiket hanya rm35 
TAPI KANN...

macam -macam nana dapat ...

1.Dapat voucher untuk beberapa product
 ( nanti boleh tolak voucher bila beli barang...UNTUNG OI!!)
2. Takwim Syarikat & Majalah Syarikat FREE
3. LIVE SHOW FREE..
4. Makanan & Minuman FREE


Best ka Sangat Best???

Jom sertai bisnes kami... Hanya RM50 sahaja....

Boleh whatapp nana 019-7540610

Thursday, 10 November 2016

Herba Maharani untuk Kesuburan



Khas untuk warga Shah Alam, Brunei, Bangi , Kuantan , Penang, khususnya Johor yang mencari herba maharani untuk kesuburan dan merawat masalah fertility, fibroid, cyst, endometriosis, senggugut dan sebagai jamu berpantang selepas bersalin. 


Ramai yang tanya Nana, bagus ke herba maharani ni? Sebab ada yang cakap herba maharani ni tak halal , herba maharani ni tipu and herba maharani ni original ke tiruan? Untuk pengetahuan semua, herba maharani ni ada Kelulusan KKM tau. Boleh  tengok gambar kat bawah ni.





Herba Maharani atau nama sebenarnya, Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming. Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan. Beijing Te Zhi Bai Feng Wan menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.


KEBAIKAN & FUNGSI HERBA MAHARANI
-Menolong melancarkan peredaran darah.
-Menolong meningkatkan kesuburan dlm sistem peranakan wanita (sebagai ikhtiar untuk mendapatkan zuriat)
-Menolong menyelesaikan masalah wanita seperti keputihan, kegatalan, senggugut, peredaran haid yang tidak teratur, menopause dan lain-lain.
-Menolong melegakan masalah sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dlm badan, lenguh2, kebas dan urat saraf
-Membantu menegang dan memberi keanjalan pd kulit (payudara, punggung, pinggul)
-Sebagai ubat gantian utk jamu, ubat periuk semasa berpantang, menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dgn cepat
-Untuk golongan wanita yg hampir menapous, ia menolong menguatkan tulang dan daya tahan penyakit
-Mengeratkan hubungan suami isteri
-Mengawal selia tekanan darah,emosi dan saraf.
-Membantu menyelesaikan masalah peranakan jatuh (prolebsis), menguatkan rahim.
-Menyerlahkan kecantikan luaran iaitu seri muka , lebih bermaya, bersemagat, kulit halus , awet muda, dan dapat memberikan kebahagian kepada pasangan.
-Amalan selepas bersalin - mengelak daripada kemurungan , membantu membetulkan kedudukan , ovari , rahim dan lain-lain.



Ramuan Herba Maharani

Kombinasi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga, iaitu pati ayam hitam, Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita dan Radix Giycyrrhiza Uralensis.

Cara Makan Herba Maharani
Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.
Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).
Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan.
Tapi kalau nak makan malam pun boleh.
Makan mestilah bersama air suam.
Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.
Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Nota :
Jika anda rasa badan panas (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, anda boleh guna satu cara alternatif yang berikut:
(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air

Tips Pengambilan

Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein. Anda juga perlu memberi perhatian sama ada badan anda terasa ‘heaty’ selepas mula makan Herba Maharani. Jika rasa ‘heaty’, anda boleh mengikut salah satu cara yang berikut :
(a) Kurangkan pengambilan kepada 25 biji hitam kecil
(b) Minum air garam semasa mengambil Herba Maharani

Pengambilan 6 hari berterusan selepas period boleh membantu menguatkan tubuh dan membekalkan nutrien kepada badan sebelum waktu pengovulan. Walau bagaimanapun, cara pengambilan Herba Maharani juga bergantung kepada kemampuan, keadaan dan ketahan badan individu. Jika tiada masalah ‘heaty’ selepas anda makan berterusan selepas period anda kali ini dan sehingga period yang seterusnya, anda boleh makan mengikut cara ini, dan tidak terhad kepada 6 hari sahaja.

Nota : Tiada masalah untuk anda mengambil Herba Maharani dan produk lain pada masa yang sama, cuma diingatkan makan produk-produk ini pada waktu yang berasingan. Jika anda terasa sebarang ketidakselesaan, anda dinasihatkan agar mengambil Herba Maharani secara selang hari.


TESTIMONI HERBA MAHARANI UNTUK KESUBURAN

PN.IZA 32 TAHUN, KUALA LUMPUR

Selepas 5 tahun berkahwin, akhirnya Pn. Iza mengandung dengan pengambilan Herba Maharani.




Harga Herba Maharani

Sekotak RM100 sahaja termasuk pos
ni Nana bagi special price. harga murah punya

whatapp Nana 019.7540610