Friday, 18 August 2017

HAPPY BUSINESS PREMIUM BEAUTIFUL

Kisah semalam nana teman partner nana ambil 2 ukuran Premium Beautiful tau. Sebab sekarang tengah ada Offer RM400 untuk 2 set Premium Beautiful. 


Salah seorang customer nak nampak cantik masa hari wedding dia. Wedding bulan 10, da booked awal sebab nak cepat2 pakai Premium Beautiful. Bulan 10 nanti nana share gambar wedding dia ya.

Ok , tu je dulu. Nak kuar pi amik ukuran Premium Beautiful lagi.Bye.

Thursday, 15 June 2017

5 gaya Shawl Stellina by Rizman Ruzaini

Nana nak share lagi gaya shawl by Rizman Ruzaini ni. Kali ni Shawl Stellina plak. Glamour tudung ini untuk digayakan ketika hari raya! Gojes! Exclusive sangat.

Ni dia gaya shawl untuk Shawl Stellina ya.

1. Gaya Pertama



2. Gaya Kedua


3. Gaya Ketiga


4. Gaya Keempat


5. Gaya Kelima


Shawl Stellina ni datang dengan 6 warna jugak.
1. Shocking Pink
2. Royal Blue
3. Deep Purple
4. Royal Orange
5. Red
6. Emerald Green




Harga bagi Stellina Shawl ;

Ahli : RM299
Bukan Ahli : RM359

Limited Stock 

Nana : 019.7540610

Kurus dan Sihat dengan Premium Beautiful


Ni testimoni terbaru nana sendiri pakai Korset Premium Beautiful. Bukan sahaja dapat pakai baju lama, tapi badan nampak lebih kemas, nampak lebih muda (puji diri sendiri) hahaa. Selain tu, pinggang tak sakit dan perut kempis tau.

Sangat Suka. itulah prempuan kan. Memang tak lari nak nampak cantik plus pakai korset ni, badan kita sihat tau. Biasa kalau kita nampak orang kurus , mesti sebab dai sakit. Tapi pakai je korset ni pasti Kurus secara sihat. Alhamdulillah .



1. Pn. Kamalia dari Batu Pahat Johor, 35 Tahun.

Mengalami masalah tiada punggung yang menarik walaupun kurus. Hanya pakai Premium Beautiful  5 minit sahaja, Punggung melentik macam anak dara even she have 2 children already. Best kan?


2. Cik Hajar dari Sabah, 25 Tahun 

Mengalami masalah Perut Buncit walaupun badan dia kurus. Once dah pakai Korset Premium Beautiful ni, terus cantik badan macam barbie doll tau.



3. Cik Latifah, dari Melaka, 22 tahun.

Masih lagi anak dara tapi ada masalah sakit pinggang, bongkok  dan tiada body shapping. Alhamdulillah berkat hanya memakai korset Premium Beautiful sahaja dapat merawat sakit pinggang, badan kembali sihat and she get her body shapping!




Mesti korang tertanya- tanya camne nak dapatkan korset ni kan?

Nak pakai korset ni memang kena amik ukuran sebab korset ni Special. Size tu memang special untuk badan korang je. Camne nak amik ukuran, boleh whatapp nana
 019.7540610.



5 Gaya Shawl Essential by Rizman Ruzaini

Assalamualaikum....

Lama nana tak update blog kan sebab busy sikit sepanjang Ramadhan ni. Maaf ya. Nak share sedikit antara 5 gaya product terbaru SHOM yang kini telah berkolaborasi dengan Rizman Ruzaini.

Pereka Fesyen Terkemuka pun sangat yakin nak buat business dengan SHOM tau. Yang paling menarik pakai Tudung dapat bonus!

1. Gaya Pertama 




2. Gaya Kedua 

3. Gaya Ke3


4. Gaya keEmpat 



5. Gaya Ke 5



Model ini menggayakan warna shawl Nude . Memang sesuai dengan semua baju kaler ni kan? Oh ya, jangan tak tahu, beli shawl Rizman Ruzaini ni dapat FREE Brooch tau.





Best kan pakai tudung , bukan sahaja dapat FREE Brooch, tapi dapat lagi Bonus. Rugi tak grab.

Shawl Essential ni datang dengan 6 warna sahaja. 

1. Mint Green 
2. Red
3. Sky Blue
4. Pale Pink
5. Pale Purple
6. Nude






Harga untuk satu tudung ni hanya RM179 sahaja! Nak less, bole grab discount Card. 

Boleh whatapp/ telegram/ we chat nana 
019.7540610

Monday, 13 February 2017

ROAD SHOW SELATAN

Assalamualaikum semua...

Nana nak share pagi ni,25 Februari ni kami akan adakan road Show untuk Warga JB tau...

Kami akan share how to make income 4 figure setiap bulan....mahsyukk weiii....

so, pada yang tercari2 peluang untuk bisnes, save the date 

25 FEBRUARI 2017 
 SABTU
2.00 PTG
DESA CEMERLANG



PERCUMA!!!!!!

WHATAPP / SMS 019.7540610


Saturday, 7 January 2017

DIAMOND NIGHT JUNE 2016

Tahun ni dua kali pentas diamond bergegar..... mana tak nya, bila product senang terjual, maka memang MUDAH sangat nak NAIK PANGKAT!!!


bayangkan yang naik pentas Diamond ni, terkumpul point je dah 180,000 & 720,000...
ishk, memang rasa tak percaya kan...tapi itulah hakikatnya...



Inilah kumpulan Kami.. Mardhatillah Millenium Generation... ( MMG)



Majlis UlangTahun Company ke 24

Hari ni nak share gambar sekitar majlis Ulang Tahun SHOM yang ke 24


Masa ni baru gerak dari Tol Kulai jam 8 pagi...


Hahaaa... ambil nombor tempat parking sebab nak balik nanti senang...ekekee...tak sesat...


Merah Menyala...hihihiii



Bergambar bersama CDM Hajah Hamisah &CDM Chan



Tu dia bukti syarikat yang betol-betol kukuh...
Product Terbaru dari Sahajidah Haio
Minuman N'licious... Minuman Buah - buahan



Ketika di dalam dewan...




Live Show dari Penyanyi Ayda Jebat 



Berakhirnya Majlis Malam itu,nana rasa seronok sangat sebab bayaran tiket hanya rm35 
TAPI KANN...

macam -macam nana dapat ...

1.Dapat voucher untuk beberapa product
 ( nanti boleh tolak voucher bila beli barang...UNTUNG OI!!)
2. Takwim Syarikat & Majalah Syarikat FREE
3. LIVE SHOW FREE..
4. Makanan & Minuman FREE


Best ka Sangat Best???

Jom sertai bisnes kami... Hanya RM50 sahaja....

Boleh whatapp nana 019-7540610